Hoe een immokantoor met drukwerk flexibel inspeelt op de snel veranderende vastgoedmarkt

De uitdaging: sneller en goedkoper informeren van het doelpubliek

Het kopen of huren van een nieuwe woonst is voor velen een belangrijke beslissing. Om mensen te helpen bij deze zoektocht tracht ERA kantoor Vandenbussche geïnteresseerden zo goed en snel mogelijk te informeren over het nieuwe aanbod. Naast online kanalen als website en sociale media, speelt het verspreiden van drukwerk daarbij nog steeds een belangrijke rol.

"Ik wil een systeem om zelf mijn flyers op te maken. Het moet flexibel én intuïtief zijn. Ten tweede moet ik zorgeloos mijn flyers kunnen laten drukken en snel via huis-aan-huis laten bedelen."

Zaakvoerder Jan Vandenbussche

Oplossing: fileshop als ideale tool voor een betere flow

Perka maakte een aantal templates en stelde ze ter beschikking in Fileshop. De zaakvoerder kan hiermee de inhoud zelf eenvoudig aanpassen, zonder enige grafische voorkennis. De templates zorgen ervoor dat de huisstijl steeds bewaard blijft.
Van zodra de preview wordt goedgekeurd, wordt de bestelling onmiddellijk doorgegeven aan de drukkerij. Daarbij kan de regio voor huis-aan-huisbedeling ook snel en gemakkelijk worden doorgegeven.

PerkaERA-case-flyer-03.png
PerkaERA-case-flyer-02.png
PerkaERA-case-flyer-01.png

Perka zorgt daarna voor de rest: het printen, drukken, de afhandeling door Distripost en de afgifte bij Bpost. De totaalprijs van drukwerk én distributiekosten zijn onmiddellijk duidelijk, zodat eventuele aanpassingen in de bedelingsregio’s nog snel en gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden.

De hele workflow neemt voor Era Vandenbussche 10 minuten in beslag. De Perka-medewerkers blijven bovendien beschikbaar voor de klant tijdens het hele proces. Met deze klantgerichte aanpak onderscheidt Perka zich dan ook duidelijk van de online drukkerijen. Door slimmer te drukken bereikt het vastgoedkantoor sneller én goedkoper zijn klanten.

Download deze case als pdf en blijft op de hoogte van nieuwe cases.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Krijg printsmarter advies...

...en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Share

Cases in de spotlight