Hoe Zeb gepersonaliseerd marketingmateriaal bezorgt aan duizend bedrijven

ZEB Case from Perka on Vimeo.

Meerdere keren per jaar organiseert Zeb speciale shopdagen voor bedrijven, een actie die altijd op veel bijval kan rekenen. De kledingwinkel verwacht telkens meer dan 1300 inschrijvingen.
Bedrijven die deelnemen aan de shopdagen ontvangen een pakket met daarin een aantal gepersonaliseerde kortingsbonnen en affiches in het Nederlands, Frans en/of Engels.

De uitdaging: marketingmateriaal bezorgen aan een duizendtal bedrijven

Door de grote interesse was het voor Zeb onmogelijk om elk bedrijf tijdig een correct aantal kortingsbonnen (afgestemd op het aantal werknemers) en posters toe te sturen. Daarnaast merkte Zeb ook dat heel wat bedrijven kortingsbonnen en affiches in meerdere talen vroegen, wat de opdracht nog moeilijker maakte. De kledingwinkel besliste al snel om het drukken en distribueren van de kortingsbonnen met bijhorende aankondigingsaffiches uit handen te geven. Voor een gepersonaliseerde oplossing klopten zij aan bij Perka.

De oplossing: een gepersonaliseerd pakket voor elk deelnemend bedrijf

De database die wij van de kledingwinkel toegestuurd krijgen, verwerken we verder in gepersonaliseerde pakketten, die we vervolgens naar elk ingeschreven bedrijf afzonderlijk distribueren.

Elk bedrijf ontvangt een uniek aantal kortingsbonnen (naargelang het aantal werknemers) en dat in de aangevraagde taal of talen. Wij zorgen hierbij uiteraard voor gepersonaliseerde bonnen, op naam van het ingeschreven bedrijf, voorzien van een werkende en unieke barcode. In totaal drukken en personaliseren we zo’n 185 000 kortingsbonnen en verzorgen we 3100 affiches.

Vervolgens vullen we het pakket nog aan met een aantal aankondigingsposters in de juiste talen. En ten slotte zorgen we ervoor dat de volledig gepersonaliseerde pakketten tijdig in de bus van elk ingeschreven bedrijf belandt.

Op die manier nemen we Zeb de zorgen van het drukken, personaliseren en distribueren van 1300 pakketten voor verschillende bedrijven uit handen en dat zo’n vier keer per jaar.

Krijg printsmarter advies...

...en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Share

Cases in de spotlight