Fileshop

Bij Perka begrijpen we hoe belangrijk communicatiemateriaal en marketingpublicaties zijn voor uw onderneming. Stationary, POS materiaal, geprinte of digitale brochures en catalogi dragen allen bij tot een sterke naamsbekendheid en bijgevolg uw succes. Het proces om dit allemaal tot stand te brengen kan vaak een hele uitdaging zijn, zeker met alle andere strakke deadlines die u ongetwijfeld heeft. Gelukkig hebben wij een handige oplossing voor u.

Fileshop is een unieke tool die door Perka werd ontwikkeld om u te helpen de volledige workflow te optimaliseren.
Fileshop kan een hulpmiddel zijn bij de volgende drie zaken:

De 3 grote voordelen van de Design Module


De uitdaging

Ondernemingen die meerdere filialen hebben of werken met externe partijen zoals dealers en resellers, staan vaak voor een grote uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat het communicatiemateriaal decentraal en op tijd ter beschikking wordt gesteld van al deze mensen? Het kan daar bij gaan om stationary, event- en point of sale materiaal, brochures, afbeeldingen, e-mailtemplates. De Design Module van Fileshop is daarom een slimme manier voor het beheren, personaliseren, laten printen en distribueren van uw marketingmateriaal.

Uw 3 voornaamste voordelen:

 •   On demand

  Als organisatie is het belangrijk dat brand guidelines steeds correct toegepast worden. Tegelijkertijd moeten interne en externe medewerkers steeds zelf kunnen beslissen zonder bottleneck wat en wanneer ze iets nodig hebben. Gebruikers die toegang hebben tot de Design Module kunnen dan ook zonder grafische voorkennis zelf hun ontwerpen voor hun materiaal maken. U beslist wie welke assets of elementen uit de templates kan aanpassen. Op die manier wordt de brand identity steeds beschermd. U behoudt de volledige controle door ingebouwde goedkeuringsprocessen en beslist steeds zelf wie wat kan zien of bestellen.

 •   Personalisatie

  Bij Perka beseffen we dat personalisatie werkt. Via het platform kunnen gebruikers de templates personaliseren op naam, teksten en beelden. Bepaalde velden worden bovendien per gebruiker reeds op voorhand automatisch correct ingevuld zoals filiaalgegevens, openingsuren, enz.

 •   Opvolging

  Meten is weten. Om die reden bezorgt onze applicatie u in een handomdraai een overzicht van alle bestellingen, de actuele stockaantallen of de status van uw order.

De 3 grote voordelen van de Products Module


De uitdaging

Heeft u als retailer, groothandelaar of producent ook honderden tot duizenden artikelen in het assortiment die via verschillende kanalen (promofolders, catalogi, webshops, e-commerce, etc.) verkocht moeten worden. Krijgt u daarbij de voortdurende vraag van verschillende departementen en stakeholders naar de correcte productinformatie en bijhorende assets? Ja! Dan is de Products Module van Fileshop zeker iets voor u.

Uw 3 voornaamste voordelen

 •   Gecentraliseerde productinformatie

  Dankzij de Products Module zijn uw productinformatie en assets voortaan gecentraliseerd over de departementen heen. De correcte data zijn voor iedereen gelijktijdig beschikbaar.

 •   Eenvoudig exporteren

  Een tweede groot voordeel is de eenvoud om informatie te exporteren naar elk van uw communicatieplatformen: geprinte catalogussen, e-commerce platform, webapplicaties, etc.

 •   Efficiënter werken

  De Products Module van Fileshop zorgt voor efficiëntere processen en bijgevolg voor een kortere time-to-market. Zo kan u zich concentreren op andere zaken die uw aandacht vereisen.

De 3 grote voordelen van de Whiteboarding Module


De uitdaging

Bent u werkzaam in een organisatie die regelmatig publicaties zoals folders en brochures moet uitgeven? Dan beseft u dat de samenstelling ervan een tijdrovende aangelegenheid is, zeker als er meerdere afdelingen bij betrokken zijn. Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om vlot en efficiënt publicaties voor te bereiden.

Uw 3 voornaamste voordelen

 •   Samenwerking

  Onze Whiteboarding Module optimaliseert de workflow tussen aankoop, verkoop en marketing. Op die manier behoren mock-ups in Powerpoint of tijdsrovende knip-en plakwerkjes voortaan tot het verleden. Het plaatsen van producten kan op vooraf gedefinieerde online templates. Of u deelt eenvoudig zelf uw pagina’s in. U kan de productinformatie en beelden onmiddellijk bekijken en aanpassen.

 •   Geen technische voorkennis vereist

  Elk departement kan op een visuele en overzichtelijke manier publicaties indelen en vervolgens producten vanuit de bibliotheek via de handige drag & drop optie juist positioneren. Er is geen technische voorkennis vereist.

 •   Connectie met uw beeldendatabank

  In de Products Module worden de producten opgezocht of via een geïmporteerde dataset geselecteerd. De bijhorende acties en alle prijsinformatie worden eveneens via de datalijst geïmporteerd of binnen de applicatie zelf ingevoerd. Als elk departement zijn goedkeuring geeft op het voorlopig ontwerp, kunnen de Perka designers aan de slag met de export file, klaar om het grafisch te finaliseren. Deze gestroomlijnde workflow reduceert het aantal correctierondes aanzienlijk. Bovendien staat de data correct voor andere kanalen of publicaties.

Pricing


Betaalt u graag voor een tientonner wanneer u enkel een pakketje wil vervoeren? Nee? Gelukkig kan u heel laagdrempelig starten met Fileshop en de tool laten meegroeien naargelang uw organisatie groeit of behoeften toenemen. Aangezien Fileshop op maat van uw behoeften wordt ingericht kunnen we u geen prijsoverzicht aanbieden op onze website. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij uw noden grondig analyseren en een offerte op maat uitwerken. Contacteer ons nu.

Krijg printsmarteradvies en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Krijg printsmarter advies...

...en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Ontdek hoe we enkele klanten hebben geholpen.