Fileshop: Your digital data guide

Soms kan het runnen van de marketing van een bedrijf een hele klus zijn. Met Fileshop bieden wij een onlinemarketingplatform aan dat marketingacties voor jou een pak eenvoudiger maakt. Het is een tool die je helpt bij het beheren, personaliseren en distribueren van jouw marketingmateriaal. Fileshop zorgt voor een vlotte en gestroomlijnde marketing binnen je bedrijf.

01.

Web to Print

Heeft het bedrijf meerdere filialen/verkooppunten of zijn er regelmatig terugkerende publicaties? In deze module wordt het mogelijk om alles op een ordelijke en eenvoudige manier te organiseren.

De Design module maakt ontwerpen eenvoudig. Zelfs zonder grafische voorkennis kan je in een mum van tijd knappe, levendige en opvallende ontwerpen maken. Begin met een leeg canvas of kies nog eenvoudiger uit de premiumsjablonen (templates) die vooraf voor jouw organisatie of bedrijf zijn ontworpen. De resultaten zijn gegarandeerd ongelooflijk knap.

fileshop-sfeer01.png
02.

Products

Een goede structuur vormt de basis van de Products module. Aan de hand van datalijsten worden productcategorieën, informatie en beelden aan elkaar gekoppeld en opgeslagen in de centrale Product module.

Na het importeren van de datalijsten kan je meteen aan de slag, eenvoudiger kan niet. Met geselecteerde objecten kan je vervolgens verschillende marketingacties ondernemen. Dat gaat van het eenvoudig downloaden of versturen van een verzameling beelden, over het voorbereiden van een periodieke publicatie (in de Whiteboarding module) tot het opmaken van brochures of andere marketingproducten (in de Design module) en het up-to-date houden van webapplicaties.

03.

Whiteboarding

De Whiteboarding module is de ideale tool voor organisaties die op regelmatige basis publicaties uitgeven. De module legt een link tussen aankoop, verkoop en marketing. Elke dienst kan op een overzichtelijke manier (een deel van) de brochure, catalogus, periodieke publicatie … samenstellen of aanpassen. Aan de hand van een gemaakte selectie producten uit de productzone . Vervolgens kunnen de verschillende pagina's ingedeeld worden, waarna alle acties benoemd worden en aangevuld met ontbrekende info. Als alle afdelingen akkoord gaan wordt de voorbereiding afgesloten. De file wordt goedgekeurd voor export naar de designers. Aangezien alle afdelingen betrokken zijn bij de samenstelling zullen er logischerwijze minder correctierondes volgen.

04.

eSync

E-Sync is maatwerk. De module legt een link tussen verschillende componenten en zorgt onder meer voor de synchronisatie met een webshop of het interactief maken van pdf-bestanden. De E-Zone wordt opgebouwd volgens de noden van jouw bedrijf.

Wil u meer weten over Fileshop?

Contacteer ons