Aanbod

Offset drukken

In dit digitaal tijdperk blijft offsetdruk de meest gebruikte en economische druktechniek voor grote oplages. Met meer dan 55 jaar ervaring op de teller kan u bij Perka terecht voor heel wat expertise. Tegelijkertijd blijven we continu vernieuwen en innoveren met de modernste technologieën. U kan daarbij steeds rekenen op meer dan zeventig medewerkers voor drukken, rillen, kappen, snijden, foliedrukken en vele andere zaken.

Digitaal printen

On Demand
Wanneer u een kleine oplage nodig heeft van een folder, visitekaartje of brochure, dan kunnen we deze in een handomdraai gepersonaliseerd digitaal printen. Als uw onderneming regelmatig on demand drukwerk bestelt, dan is Fileshop uw platform om efficiënt bestellingen te plaatsen. In één beweging brengen we alles op zijn bestemming dankzij onze fulfilment service.

Personalisatie in alle facetten
Wat is er sterker dan je klant aanspreken bij zijn of haar naam? Bij Perka gaan we nog een stap verder en kunnen we ook het aanbod, de teksten en de beelden personaliseren op maat van iedere ontvanger. Perka print en verzendt dagelijks grote en kleine oplages voor doorlopende direct marketing programma’s. Op die manier haken we perfect in op recente aankopen, de verjaardag van een klant of reactiveren we een klant via een gepersonaliseerde direct mailing.

Large format printing

Voor prints op groot formaat kunt u ook bij ons terecht. Quadrifinish, onze large formatafdeling, specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het maken en plaatsen van drukwerk op verschillende materialen. De mogelijkheden van large formatdrukwerk zijn eindeloos. Wij verzorgen met plezier de stickers, panelen en spandoeken of andere POS- en eventmaterialen voor uw bedrijf. Zelfs de bestickering van uw (vracht)wagens behoort tot onze expertise.

Laat u na de productie graag uw materialen leveren bij verschillende filialen? Doe dan beroep op onze fulfilmentservice. laat u ook inspireren door de mogelijkheden van Fileshop. Een aanrader als uw onderneming regelmatig POS-materiaal bestelt.

Direct mailing

De verwerking van direct mailing en postafgifte is één van de laatste schakels in een geslaagde communicatiecampagne. Bij Perka kunnen we u dankzij jarenlange ervaring helpen bij de volgende zaken:

  • Postkaartmailings
  • Selfmailers
  • Mailings machinaal en manueel onder omslag, (bio afbreekbare) folie, postdozen, enz.

Bij dit alles houden we rekening met de voortdurende veranderingen in het postlandschap, kunnen eenvoudige tot complexe opdrachten volledig gepersonaliseerd worden en gebeurt alles conform de GDPR wetgeving. De verwerking gebeurt bovendien intern en verlaat onze productiesite niet.

Distripost
Via onze Fileshop kan u flyers uploaden of vormgeven, bestellen én met één muisklik laten distribueren in een bepaalde regio. Door onze samenwerking met Bpost geniet u van zeer scherpe tarieven, hoeft u zich geen zorgen te maken over administratie en regelen wij alles van drukwerk tot verzending.

Fulfilment
Fulfilment is tijdrovend en arbeidsintensief. Gelukkig kan Perka zorgen voor een efficiëntere workflow.

  • Voor terugkerende aanvragen en verzendingen kan u Fileshop gebruiken om deze te beheren en op te volgen.
  • Perka kan de productie van uw drukwerk voor haar rekening nemen, terwijl u specifiek materiaal bij ons levert. Afhankelijk van uw project wordt het drukwerk en masse of on demand geproduceerd.
  • Onze medewerkers organiseren en optimaliseren de verzendlijsten zodat alles van productie tot en met verzending vlekkeloos verloopt.

In de praktijk

03-icon.svg

Grafische opmaak

Database publishing / DTP

Database publishing

Als u regelmatig folders en catalogi publiceert, weet u hoe intensief en tijdrovend dit kan zijn. Gelukkig kan Perka u helpen om deze workflow te automatiseren en te optimaliseren bij het samenbrengen van productinformatie, beelden, prijzen en lay-out.

Wij denken mee over de structuur van de database of spreadsheet waarin alle informatie staat die gepubliceerd moet worden. De data worden dan gelinkt aan dynamische grafische templates. Gecombineerd met een goed systeem voor het beheren van productinformatie, zal u heel wat tijd winnen, fouten vermijden en kosten besparen.

DTP

Een idee voor uw drukwerk omzetten in een creatieve en originele vormgeving? Bij Perka helpen we u graag bij uw doelstellingen. U vertelt ons wat u wil bereiken en op basis daarvan worden een briefing en een timing opgesteld. Tijdens geregelde terugkoppelingen krijgt het idee vorm zodat het aansluit bij uw stijl en verwachtingen.

Krijg printsmarteradvies en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Krijg printsmarter advies...

...en wij brengen uw koffietas mee.

Deze gegevens worden gebruikt om u te contacteren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.
Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Cases in the spotlight