Drukkerij Perka neemt large format printing specialist Quadrifinish over.

Drukkerij Perka nv, de Maldegemse drukkerij van de familie Willems, maakt vandaag bekend dat het Quadrifinish nv uit Oudenaarde overneemt. Met de overname van de Oudenaardse specialist in drukwerk op groot formaat breidt Perka zijn actieradius verder uit, nadat het eerder al grafisch ontwerpbureau Quadri uit Merelbeke en All Mail Services uit Sleidinge overnam.

00-home.jpg

Quadrifinish werd in 1989 opgericht. In 2004 nam Christophe Verhaeghe (zoon van oprichter Frederic Verhaeghe) het bedrijf over als zaakvoerder. Quadrifinish is gespecialiseerd in prints op groot formaat, grafisch ontwerp en installatie van marketingmateriaal zoals stickers, panelen, voertuigbestickering of spandoeken. Het bedrijf beschikt hiervoor over 7 printers voor druk op groot formaat. Tot het klantenbestand behoren heel wat bedrijven uit de retailsector zoals Delhaize en Standaard Boekhandel maar ook bedrijven zoals Hypotheekwinkel, Picanol Group of Tessenderlo Group.

Deze strategisch belangrijke overname zal de positie van Perka op de Belgische markt voor printwerk verder versterken. De ervaring in large format printing en het uitgebreide machinepark van Quadrifinish zorgen voor een belangrijke verbreding van ons aanbod, waardoor we een nog betere service aan onze klanten kunnen bieden. Perka zal voortaan naast het gebruikelijke drukwerk en versturen van DM ook prints op panelen, voertuigen tot zelfs winkeletalages… kunnen aanbieden. Meer nog, ook de montages, zowel in Oudenaarde en Maldegem als op verplaatsing, gebeuren door een eigen team,” aldus Diederik Willems van Perka.

De 15 medewerkers van Quadrifinish blijven aan de slag in Oudenaarde. Christophe Verhaeghe blijft zaakvoerder van Quadrifinish. Hij zal zich vooral op het commerciële focussen, bijgestaan door de vertegenwoordigers van de groep en ondersteund door de familie Willems.

Over Perka
Drukkerij Perka, met hoofdzetel in Maldegem, werd in 1964 opgericht. Het bedrijf telt ondertussen zo’n 80-tal werknemers en groeide de afgelopen jaren uit van typo- naar offset-drukkerij tot allround grafische partner voor heel wat bedrijven. Zo behoren onder meer bedrijven als Aveve, KBC, bpost en Securex tot het klantenbestand van Perka. Vandaag staat de drukkerij klanten bij van bij de opmaak en het vereenvoudigen van de marketingflow tot bij de afwerking en verzending van hun drukwerk.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

• Diederik Willems (Perka), op het nummer 050/71.60.71 of via e-mail perka@perka.be
• Christophe Verhaeghe (Quadrifinish), op het nummer 055/30.16.17 of via e-mail christophe@quadrifinish.com

Get print smarter advice ...

... and we bring your coffee mug.

This information is used to contact you to answer your question or comment.
This information is not passed on to third parties. You can find more information in our privacy policy.

Cases in the spotlight